Muziek downloaden van YouTube

Lukt het je niet om je favoriete muzieknummer toe downloaden via een andere site, maar lukt het wel om het betreffende liedje te vinden op de populaire videosite YouTube? Dan is het vanaf vandaag voor je mogelijk om het liedje gewoon simpelweg in enkele stappen te downloaden. In dit artikel bekijken we hoe je dit kan doen!

Liedjes downloaden vanaf YouTube

Voorheen was het nodig om een programma als Limewire, eMule of GrabIt te gebruiken voor het downloaden van een muzieknummer. Aangezien een liedje slechts enkele megabytes groot is, blijkt dit een omslachtig en vooral onnodig systeem. In deze tutorial bekijken we dan ook hoe je eenvoudig door middel van het MP3 naar YouTube programma het geluidsbestand uit een video kan halen en hoe je die vervolgens in mp3 formaat kan opslaan. Wanneer je een liedje download door middel van dit programma, blijft de kwaliteit volledig behouden en kan je het afspelen op ieder media-apparaat: dus ook op je iPod!

YouTube MP3 Converter

In deze tutorial zullen we gebruik maken van het programma MP3 YouTube converter waarmee je binnen enkele seconden je favoriete nummers van YouTube kan downloaden. Voordat we aan de slag gaan met deze tutorial zal je dan ook eerst de gratis trial van het programma downloaden, wanneer je tevreden bent over het programma kan je hem voor maar 30 euro aanschaffen. Betalen kan snel en eenvoudig via iDeal, bankoverschrijving of creditcard, en vervolgens kan je ieder liedje downloaden via YouTube zonder lastige programma’s!

Tutorial

Volg nu de volgende stappen op om je favoriete muziek te downloaden.

Zoek eerst een video op YouTube waarin je favoriete muzieknummer gedraaid wordt. Selecteer vervolgens de URL die je bovenin de adresbalk van je browser kan vinden en kopieer deze zodat je hem later in het programma kan plakken.

Start nu de MP 3 naar YouTube applicatie . Een nieuw venster zal vervolgens openen en het programma zal de URL die je eerder hebt gekopieerd herkennen. Om het muziekbestand op een bepaalde plek op te slaan moet je de output folder aanpassen en vervolgens kies je vanzelfsprekend als kwaliteit bij instelligen high: op die manier blijft de kwaliteit van het liedje het best.

Wanneer de instellingen goed staan kan je veilig op de knop download drukken. Binnen enkele minuten zal vervolgens het mp3 bestand in de map staan die je hebt aangeven. Wanneer je deze stap blijft herhelen kan je eenvoudig de nieuwste en leukste muzieknummers downloaden vanaf YouTube op een apparaat naar keuze!

Mogelijkheden programma

  • Je kan meerdere MP3 bestanden tegelijk downloaden!
  • De YouTube video wordt direct naar het MP3 formaat omgezet.
  • Met de ingebouwde MP3 speler kan je de nummers direct beluisteren.
  • Dankzij speciale opties kan je de audio in de beste kwaliteit krijgen.
  • Door middel van de ingebouwde zoekfunctie kan je het juiste nummer eenvoudig vinden.
  • Iedere update met nieuwe functies zal automatisch volstrekken

Tip: download de uitprobeerversie gratis, en koop hem wanneer je tevreden bent!